Местните власти съобщиха за голяма експлозия в Белгород. Губернаторът на

...
Местните власти съобщиха за голяма експлозия в Белгород. Губернаторът на
Коментари Харесай

Руски военен самолет неволно пусна бомба над руски град до украинската граница

Местните управляващи оповестиха за огромна детонация в Белгород. Губернаторът на Белгородска област съобщи, че са ранени две дами.

" При прелитането на аероплан " Сухой Су-34 " над град Белгород несъзнателно е пуснат авиационен арсенал ", се споделя в изказване на съветското министерство на защитата. Ведомството не прецизира какъв е боеприпасът.

Су-34 е свръхзвуков изтребител бомбардировач. Според министерството са развалени няколко здания и във връзка със случая е стартирано следствие.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков съобщи в " Телеграм ", че в резултат на рухването на боеприпаса се е образувал кратер с диаметър 20 метра.

Повредени са четири автомобила и четири жилищни здания, заяви още той.

Междувременно в Русия приключи изненадващата инспекция на Тихоокеанския флот. Всички бойци, взели участие в учението, се връщат в базите си, заяви през вчерашния ден съветското министерство на защитата, представено от Ройтерс. В учението бяха употребявани 89 самолета и хеликоптера , 167 кораба, в това число 12 подводници, разясни съветското ведомство.

Ученията се организираха на фона на мощното напрежение в Азиатско-тихоокеанския район, индикации за което са взаимните въздушни учения на Съединени американски щати и Южна Корея, последвали севернокорейски тест на междуконтинентална балистична ракета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР