Местните избори в Сандански се връщат към най-лошите практики от

...
Местните избори в Сандански се връщат към най-лошите практики от
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Силови групировки се опитват да вземат властта в Сандански

 izbori_2023_v1_013

Местните избори в Сандански се връщат към най-лошите практики от 90-те години – татуирани и престъпно проявени лица, с условни присъди, обикалят и заплашват гласоподавателите, нарушават правото на избор на жителите, агитирайки за нашите съперници. Това е неприемливо!

 

Това съобщи съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки през днешния ден в град Сандански във връзка опитите на силови групировки да се намесят в локалните избори и добави:

 

„ В 21 век полиция, прокуратура и правосъдна власт не се задействат при подадени от наша страна сигнали, в които са разказани съответни случаи и съответни лица, които са известни и в Сандански, и в София. “

 

Тези лица не престават да тормозят жители и претенденти в обитаемоте места на община Сандански, по тази причина ние внесохме сигнал до прокуратурата. Този сигнал ще занеса и до основния прокурор в София. Ще внесем сигнала до началника на полицията в Сандански и Благоевград, както и до министъра на вътрешните работи. Също по този начин считам, че Комисията по права в Екологичен потенциал – ЛИБЕ, също би се заинтересувала какво се случва с изборите в България. Няма да позволим мутренски закани, въпреки всичко ние сме Вътрешна македонска революционна организация, безапелационен бе Джамбазки.

 

Заснехме колите на престъпно проявените лица, които рекетират и изнудват жителите – те са скъпи, не са соц возила. Искам да попитам нашите съществени съперници дали познават тези лица и какво мислят за дейностите им? Имате ли роднински връзки с тях, по сватовска линия? В реда на гражданските ни права е, в случай че не се заемат със случая органите на реда, да пристъпим към протестни дейности, сподели съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

 

Тъй като в един запис сред ръководещите от сглобката чухме, че се приказва за наше Министерство на вътрешните работи, уповавам се сегашният министър да опровергае тази информация и министерството да е на българските жители, изрази вярата си Ангел Джамбазки.

 

Кандидатът за кмет на Сандански Атанас Стоянов описа и за случай от преди няколко дни. Разлепени са лепенки по колите на жителите с номер 76* – това не е нашата игра, това е властолюбивата упоритост на нашите съперници. Има снимков и видео материал на хората, които са залепили тези материали и се надявам, че прокуратурата ще свърши своята работа!

 

Някой в Сандански желае с всички законни и противозаконни средства да си върне града. Обаче Сандански е на всички жители! Те ще изберат достойния си градоначалник! Всеки, който има сигнали в изборния ден – да ги уточни на телефонен номер 112, прикани Стоянов.

 

*Номерът на Атанас Стоянов в бюлетината с претенденти за кмет на община Сандански

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР