Местни коалиции с ГЕРБ не е нещо, което ПП обсъжда

...
Местни коалиции с ГЕРБ не е нещо, което ПП обсъжда
Коментари Харесай

Лорер: Коалиции по места с ГЕРБ не е нещо, което ПП обсъжда в момента

Местни обединения с ГЕРБ не е нещо, което Политическа партия разисква сега. Това съобщи Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " във Варна, където взе участие в брифинг с претендентът на Политическа партия за кмет Благомир Коцев, оповестяват от Българска национална телевизия.

Според данните от екзитпола Коцев отива на балотаж против претендента на ГЕРБ Иван Портних като и двамата са с идентичен резултат. " Коалициите с ГЕРБ не е нещо, което обсъждаме за момента. Това, което всеки един предстоящ градоначалник ще има пред себе си като значимо решение, е какво да направи за своя град, с цел да няма изпочупени плочки, а подредени и чисти градове, градове за хората.

Предстои националните органи да решат от кое място и дали ще търсят поддръжка за балотажа. Със сигурност ще търсят още по-широка поддръжка от жителите в съответните градове. Специално за Варна и за София нямам никакви подозрения за нашата победа даже и по метода, по който сме работили и до момента - единствено с нашата групировка ", уточни Лорер.

Той посочи, че продължава да не вижда опция за ръководството на страната.

" Очевидно няма по какъв начин с " Възраждане " или служебно ръководство, тъй че - локалните избори ще отшумят, а държавното управление ще продължи работата по програмата, която е приело - правна промяна, Шенген и еврозоната ", уточни той.

За абсурда с машините за гласоподаване Лорер разяснява, че е ясно, че не е имало заплаха за машинния избор. Предстои Министерски съвет да обясни какво тъкмо са създали или не министърът и заместник-министърът на електронното ръководство.

" По-важният въпрос е за какво отчет на ДАНС, написан меко казано непрофесионално, провокира такова напрежение в ЦИК. Истинското следствие е това, което следва да се случи - какво е предизвикало ДАНС да напише подобен отчет и да се дестабилизира обществото в последните дни преди изборите. Защо се ескалира една тематика, която имаше риска да смути целия избирателен развой в страната? За всеки е ясно, че сериозна заплаха за машините не е имала, тъй като чисто механически това наподобява много смехотворно ", сподели Лорер.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР