Местната структура на ГЕРБ във Велико Търново издигна Даниел Панов

...
Местната структура на ГЕРБ във Велико Търново издигна Даниел Панов
Коментари Харесай

ГЕРБ - Велико Търново издигна Даниел Панов за трети кметски мандат

Местната конструкция на ГЕРБ във Велико Търново издигна Даниел Панов за трети кметски мандат в старопрестолната столица, оповестява БНР.

Даниел Панов е ръководител на Националното съдружие на общините и влезе в политиката преди 8 години от туризма, а неотдавна отбрани докторантура в Националния боен университет по национална и районна сигурност.

В Горна Оряховица ГЕРБ издига кандидатурата за трети мандат на Добромир Добрев. Той е забъркан в скандал с къщата за посетители на първия му братовчед в Еленския Балкан.

За Велико Търново и Горна Оряховица Българска социалистическа партия към момента не са посочели претендентите си за кмет. В Свищов социалистите ще поддържат за втори мандат Генчо Генчев, който ще се яви като самостоятелен. В Павликени Българска социалистическа партия издига за трети мандат Емануил Манолов.

В Златарица Вътрешна македонска революционна организация предлага кандидатурата на юриста Пенчо Чанев за четвърти кметски мандат. Чанев е с повдигнато обвиняване за насила, с мярка за неотклонение „ подписка “.

Има селски кметове във Великотърновска област с рекорден брой мандати. В павликенското село Лесичери Димитър Митрев с поддръжката на Българска социалистическа партия ще се бори на локалните избори за осми следващ мандат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР