Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и

...
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и
Коментари Харесай

Комисията за борба срещу противообществените обнови състава си

Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/ стартира новата година с освежен състав. Най-новият член на комисията е Гергана Брънзова - гл. специалист в дирекция " Образование и демографски въпроси " в Община Бургас, която ще дава отговор за младежките действия и спорта като част от превантивната стратегия на комисията. Това стана ясно по време на първото пленарно съвещание за 2019 година

В комисията са още зам.-кметът Йорданка Ананиева - ръководител на МКБПП, Десислава Василева - секретар, Иван Алексиев - дирекция " Правно-нормативно обслужване " в Общината, юристите Мая Великова, Юрий Бошнаков и Иванка Кирязова, Веселина Тодорова - ОДМВР, Алина Конкьова - отдел " Закрила на детето " в дирекция " Социално подкрепяне " -Бургас, Дияна Петкова - специалист приобщаващо обучение в РУО, Силвия Панайотова - Районна работа " Изпълнение на наказванията ", Евгения Месерджиева - Сдружение " Мозайка ", Керанка Байчева - Сдружение " Равновесие " и Надежда Пантелеева - педагогичен консултант в ОУ " Васил Априлов ". За авариен член бе определена Магдалена Япаджиева - специалист в дирекция " Образование и демографски въпроси " в Община Бургас.

Комисията взе решение на всяко първо пленарно съвещание за годината да се гласоподава листата на публичните възпитатели.

Членовете на комисията разискаха проекта за работа за 2019-та година, който ще бъде показан в детайли на идващото съвещание.

В началото на пролетта Местната комисия за битка с противообществените прояви ще организира информативен ден за родители. Целта е родителите да научат повече за това по какъв начин да защищават своите деца в интернет пространството. Един от любопитните обстоятелства, който ще бъде прегледан тогава е това, че множеството закононарушенията в интернет, в които децата са жертви, са станали до момента в който родителите са били у дома и се занимавали с ежедневни домашен действия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР