Местен жител съобщи за Флагман.бг, че познава семейството и може

...
Местен жител съобщи за Флагман.бг, че познава семейството и може
Коментари Харесай

Криминално проявеният Антон от с. Ясна поляна хванат с 50-те незаконни трофея, синовете му – също абонати на МВР

Местен гражданин заяви за Флагман.бг, че познава фамилията и може да каже единствено, че изводът му е, че и крушите не са паднали по-далеч от дървото

47-годишният Антон Николов от Ясна поляна е държал противозаконните титли в дома си на ул. „ Любен Каравелов “ в селото. Мъжът е престъпно проявен, последно е наказан, откакто е хванат да кара след приложимост на опиати.

Местен гражданин заяви за Флагман.бг, че познава фамилията и може да каже единствено, че изводът му е, че и крушите не са паднали по-далеч от дървото. „ Ако си спомняте случая с двама близнаци от Приморско, хванати с крупна сума и опиати и с съмнения за пазаруване на гласове през септември предходната година – това са неговите деца “, уточни нашият източник.

Проверка на Флагман.бг сподели, че делото на близнаците към момента е във фаза досъдебно произвеждане и сега се потвърждава произходът на парите, които съгласно първичната версия са от наркоразпространение.



Новината, че 23-годишните към този момента братя близнаци са хванати с 80 хиляди лева, прилежно подредени в сак в навечерието на последните парламентарни избори. В единия от братята пък е открита дрога – в стъклен буркан мъжът държал марихуана. По данните от следствието, има възможност близнаците да са съпричастни към скица за пазаруване на гласове.

Тази заран новината бе, че татко им задържан за това, че държал противозаконни титли на дивеч. Общо 50 броя са открити, от които на доблестен елен – 10 бр, на елен лопатар – 7 бр, на сръндак – 1 бр, на дива свиня – 20 бр., препарат от фазан 1 бр и 10 бр паднали рога от доблестен елен.



По всяка възможност трофеите са добити от дивеча, стопанисван на територията на ДЛС-Ропотамо.

Къщата на Антон Николов е претърсена през вчерашния ден към 9,20 часа. Полицейските чиновници и представителите на ловното стопанство открили, че трофеите се намирали в разнообразни стаи в къщата му. Образувана е инспекция съгласно член 237 от Наказателния кодекс. Работата по случая продължава.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР