Местен жител е открил стрелба от огнестрелно оръжие в мобилизационен

...
Местен жител е открил стрелба от огнестрелно оръжие в мобилизационен
Коментари Харесай

Местен разстреля от упор с пушка началник на руски мобилизационен център

Местен гражданин е разкрил пукотевица от огнестрелно оръжие в мобилизационен център в съветската Иркутска област и е прострелял от упор ръководителят му, оповестяват съветските Телеграм-канали . Засега не е ясно дали той е мъртъв.

Стрелбата в мобилизационния център е дело на 25-годишния Руслан Зинин, гражданин на Уст-Илимск, където се случва произшествието. Той е арестуван на място, против него ще се проведат процесуални дейности.

" Местните поданици оповестяват, че... е влезнал в постройката, споделил е: " Никой няма да води война “ и първо е стрелял с нарязана пушка “, пишат съветските телеграм канали.

Стрелецът е арестуван. Съобщава се, че ръководителят на военния комисариат е откаран в болница. Други настояват, че е умрял.

Припомняме, че съветският президент Владимир Путин разгласи частична готовност на 300 хиляди души в Руската федерация, което провокира редица митинги в огромните градове и всеобщо бягство от страната на мъже в наборна възраст. По границите на Русия се образуваха километрични опашки от искащи да я изоставен, както демонстрираха многочислени видео и снимкови материали. Едновременно с това бяха признати закони, предвиждащи до 10 години затвор за избягващите готовност и отказващите да се подчинят на нарежданията на военните командири. Увеличени са наказванията и за дезертиране, мародерство и други.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР