Месоядните в България са в паника. Заради африканската чума по

...
Месоядните в България са в паника. Заради африканската чума по
Коментари Харесай

Веган кюфтето - евтино, вкусно и за мерак

Месоядните в България са в суматоха. Заради африканската чума по свинете цените на мръвката скачат, а с това и обичаната на милиони българи скара. За веганите обаче терзанията са единствено за тъгите, които претърпяват инфектираните животинки.

Любителите на естествените храни непосредствено от природата от дълго време знаят, че кюфтетата могат да бъдат извънредно вкусни и без грам месо. Ако подбирате вярно зарзавата и овладеете тънкостите в овкусяването, ще разберете, че месото в действителност е единствено непотребен товар за храносмилателната ви система. Кюфтетата от тиквички, картофи или магданоз ​са извънредно вкусни и доста потребни. Освен това в добра композиция и при вярно подготвяне с тях ще си набавите всичко, от което се нуждае организмът ви.

Изкушените от веган кухнята от дълго време се хвалят, че тя в действителност е доста по-вкусна от обичайните кулинарни практики, в които се употребява месо. Естествено, този спор е безконечен като оня за кокошката и яйцето. И никой не може да убеди феновете на мръвката и салама, че ще се нахранят, в случай че на масата няма скара, печено или най-малко шкембе супа. Пред червоугодниците, влюбени в бекона и шунката, не минават причините с неприятния холестерол или проблемите на световното стопляне, една от аргументите за което са животновъдните ферми.

Със идващите няколко предписания обаче ще опитаме да ги убедим, че и без месо на масата обядът или вечерята могат да са извънредно вкусни и пълноценни. И още един актив в интерес на нашето съботно меню - с него ще спестите пари, тъй като кг тиквички или картофи е най-малко 10 пъти по-евтин от кило кайма. А рандеманът е еднакъв.

Зеленчуковите топки, които се трансформират в кюфтета, са извънредно подобаваща храна за дребни и огромни през лятото - леки, вкусни и лесни за подготвяне. С избора на верните подправки, няколко свежи стръкчета зелении от градината и час свободно време картофите или тиквичките се трансформират за нула време в същинско кулинарно прелъщение. Магданозът, в компанията на яйца и брашно, е идеална композиция от питателна храна и всички витамини, от които тялото ни има потребност в жегите. А не забравяйте - той е натурален афродизиак, който мери сили с мурсалския чай за купата " българската виагра ".

„ Марица “ е подготвила 3 предписания, с които ще забравите за дълго класическите свински кюфтета.

Грабвайте престилките, подготвяйте тиганите и дървените бъркалки, заредете се с положително въодушевление и започвайте. Рецептите са лесни и вкусни. Резултатът, който ще постигнете, ще ви накара да се влюбите в леката храна, която е в пъти по-подходяща за летния сезон. Приятно готвене.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР