Месеци наред бяха облъчвани българските граждани, че ВМРО няма да

...
Месеци наред бяха облъчвани българските граждани, че ВМРО няма да
Коментари Харесай

Каракачанов поиска до квадратчето на ВМРО да не е до това на ДПС

Месеци наред бяха облъчвани българските жители, че Вътрешна македонска революционна организация няма да прескочи бариерата за влизане в Народното събрание. Това съобщи в изключително включване пред Нова телевизия от офиса на партията в Плевен водачът Красимир Каракачанов. Той насочи апел квадратчето на Вътрешна македонска революционна организация да не е до квадратчето на Движение за права и свободи и изиска " незабавно да спрат да го поставят там ".

" Вътрешна македонска революционна организация нито се предава, нито се продава . С всички други български партии може да бъде Вътрешна македонска революционна организация ", продължи възмутено той.
 Каракачанов чака повече от бюлетините, не слуша екзитпол
Каракачанов чака повече от бюлетините, не слуша екзитпол

Политиците избират сред егоизма и здравия разсъдък, изясни той

Каракачанов зададе въпрос пред ЦИК " кой ги накара да си докарат това оскърбление и в прилежаща страна в Турция да се взема решение бъдещето на България? ".

" ЦИК направи национално изменничество , защото целият ден в Турция изборният развой е неконтролируем, пропаганда се води на турски език, декларациите на българските жители са авансово попълнени, в секция в град Чолун 1500 индивида са дали своят вот. Възможно ли е хора, които не приказват български език да гласоподават толкоз хора и запитвам ще има ли отговор на жалбите, които Вътрешна македонска революционна организация изпраща ", разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

" Кому е нужно това оскърбление, да кажат кой ги натиска и за какво го направи ", запита още един път той.

" На новата патриотична коалиция Воля-НФСБ той пожела триумф , само че разяснява, че " очевидно българският народ е решил друго ".
 ГЕРБ повежда с 8% на Българска социалистическа партия, Слави Трифонов е трети Обновена
ГЕРБ повежда с 8% на Българска социалистическа партия, Слави Трифонов е трети

7 партии влизат в Народното събрание, никоя не може да доближи мнозинство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР