Месец юни е само след два дни и по този

...
Месец юни е само след два дни и по този
Коментари Харесай

Щерката на Джони Деп, Кари Брадшоу, зомбита – хитовите сериали през юни

Месец юни е единствено след два дни и по този мотив BBC разгласява постоянната си ранглиста с премиерни заглавия на сериали, които не са за изпускане.

The Idol

Историята наблюдава рапъра Ейбъл Тесфайе, по-известен като The Weeknd, който влиза в ролята на паметен клубен управител и връзките му с дъщерята на Джони Деп Лили-Роуз, която на екрана е поп певица, подвластна на чара му.

Още преди премиерата, поредицата се забърка в скандал. Статия в Rolling Stone упрекна сериала, че съдържа порно подиуми с насилствени детайли, което основателите изрично оспориха.

Първите два епизода бяха показани пред публиката на Кинофестивала в Кан, а реакцията в най-хубавия случай беше избрана като смесена. Критиците се съгласиха с едно - че в сериала има повече от нужното голота и секс.

Премиерата на The Idol е на 4 юни по HBO и Max в Съединени американски щати и на 5 юни по Sky Atlantic и Now TV в Обединеното кралство

Vortex

История за пътешестване във времето: да отидеш в предишното, с цел да се опиташ да го промениш.

Людовик е полицейски капитан през 2025 година, когато виртуалната действителност разрешава на следователите да посещават остарели местопрестъпления.

Грешка в технологията му разрешава да беседва с починалата си брачна половинка, която е умряла на едно от посетените места тъкмо преди 27 години.

Капитанът е в алтернатива: Може ли да се опита да я избави, макар че към този момент се е оженил наново и има дете от втората си брачна половинка?

Vortex излиза на 2 юни в Netflix

The Crowded Room

Том Холанд е основният воин в тази психическа драма, чието деяние се развива през 1979 година Героят му Дани Съливан е мирен възпитаник от гимназията (с най-неудачната прическа от 70-те години), който е задържан, откакто е забъркан в пукотевица.

Оказва се, че той е непосредствен с няколко души, които са изчезнали мистериозно.

Сюжетът споделя за мрачното му минало и настояще, до момента в който се бори с жестокия си доведен татко.

Сериалът е въодушевен от книгата от 1981 година " Умът на Били Милиган " за човек с дисоциативно разстройство на личността (тогава наричано множествено разстройство на личността), само че в доста връзки се отклонява от обстоятелствата, в това число с някои въпроси в жанр " Шесто възприятие " за това кое е действително и кое не.

Премиерата на The Crowded Room е на 9 юни по AppleTV+

The Walking Dead: Dead City

Ню Йорк към този момент е превзет от зомбитата, а Манхатън е откъснат от континента.

Някога Неган и Маги бяха смъртоносни врагове, откакто той умъртви брачна половинка ѝ. Но в този момент би трябвало да се обединят, с цел да се опитат да избягат и да намерят сина ѝ.

Обявявайки сериала, Скот Гимпъл, основен основател на наличието на Walking Dead Universe, съобщи, че пейзажът на Манхатън ще бъде " безредна, красива, мрачна лудница на мъртвите ".

Премиерата е на 15 юни по AMC+ и на 18 юни по AMC

Secret Invasion

Неповторимият Самюъл Л. Джаксън влиза в ролята на свенливия и хладнокръвен Ник Фюри.

Нашествениците са злите, изменящи формата си Скрули, на които Фюри и съдружниците му би трябвало да попречат да завладеят Земята.

Действието на сериала се развива в най-актуалната времева линия на филмовата галактика на Marvel.

В актьорския състав влизат още Емилия Кларк и Оливия Колман се причислява като сътрудник на МИ6.

Премиерата е на 21 юни по Disney+

And Just Like That…

Независимо дали сте подготвени, или не - продължението на " Сексът и градът " се завръща.

Сара Джесика Паркър, чиято героиня Кари овдовя в първи сезон след непредвидената гибел на Тузаря, признава: " Правя секс, с цел да не помни тъгата, това е просто секс ".

На прага й се появява някогашният ѝ избраник, Шарлот (Кристин Дейвис) продължава да се занимава с безкрайните проблеми на фамилията си, а Миранда (Синтия Никсън) е в плен на новата си пристрастеност - небинарната артистка Че Диас (Сара Рамирес).

В предишния сезон обликът на Диас провокира смесени реакции от страна на феновете, някои от които напряко в намразиха, а The Daily Beast я назова " най-лошият персонаж в малкия екран ".

Премиерата на новия сезон е на 22 юни по Max

Hijack

Похитители завладяват аероплан, пътуващ от Дубай за Лондон, само че изваждат неприятен шанс.

Идрис Елба е на борда в ролята на Сам Нелсън, бизнес гуру, който употребява всичкия си опит и качества, с цел да се опита да попречи на нарушителите.

Седемте епизода се разиграват по време на седемчасовия полет, като се редуват в самолета, където Нелсън създава тактика с останалите пасажери и с изтормозения водач, изигран от Бен Майлс, и на земята, където Арчи Панджаби играе английски контраразузнавач, а полицията се пробва да разпознава похитителите.

Тази изпълнена напрегнато драма е доста по-завладяваща на екрана, в сравнение с да звучи като елементарен сюжет.

Премиерата е на 28 юни по AppleTV+

Black Mirror

След четиригодишно спиране злокобният и шеговит Black Mirror се завръща за шестия си сезон в миг, когато страховете от технологиите и изкуствения разсъдък евентуално ще създадат антиутопичните истории по-актуални от всеки път.

Netflix разгласи заглавията и звездите на петте епизода от този сезон, измежду които " Джоан е ужасна " - метаприказка за елементарна жена, която с изненада открива, че животът ѝ е приспособен в стрийминг сериал, изиграна от Салма Хайек.

Премиерата е през юни по Netflix

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР