Месец след началото на войната в Украйна срещу президента Русия

...
Месец след началото на войната в Украйна срещу президента Русия
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Кавказци са извършили неуспешен атентат срещу Путин месец след началото на войната

Месец след началото на войната в Украйна против президента Русия Владимир Путин е бил осъществен атентат. Това съобщи в изявление за „ Украинская истина “ ръководителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна бригаден военачалник Кирил Буданов.

„ Срещу Путин имаше атентати. Имаше даже нападение, както споделят, по линия на представители на Кавказ не толкоз от дълго време. Това не е обществена информация. Абсолютно несполучлив опит, само че действително се е случил. Това е било почти преди два месеца. Още един път да кажа – бил е несполучлив. Никакво оповестяване нямаше на това събитие, само че то се е случило. “ – споделя Буданов пред „ Украинска истина “.

"Украинская истина " не показва повече детайлности в поддръжка на изказванието на генерала. Изданието ще разгласява цялостното изявление с шефа на военното разузнаване Кирил Буданов на следващия ден, на 24 май.

Наскоро ген. Буданов разяснява, че съветският президент Владимир Путин е изпаднал в задънена улица и не може нито да приключи войната против Украйна, нито да я завоюва.

Конспирациите и спекулациите за нападение против съветския президент като опция за преустановяване на войната в Украйна се появяват в разнообразни издания по целия свят, а политици подклаждат сходни хипотези. Така да вземем за пример при започване на март т. година сенаторът републиканец Линдси Греъм безусловно прикани за убийството на Путин, с което провокира остра реакция на Москва.

"Има ли Брут в Русия? Има ли в съветската войска полк. Щауфенберг? Единственият метод да се спре войната в Украйна е да се ликвидира този човек (Путин). Това ще е огромна услуга освен за вашата страна, само че и за целия свят. Само съветският народ може да поправи тази обстановка. Лесно е да се каже, мъчно е да се направи. Но, в случай че вие не желаете да прекарате останалата част от живота си в мрак, в изолирано общество и в мизерия, в този момент е моментът да преминете към дейности. " - обърна се към руснаците в профила си в Туитър Греъм, напомняйки за предалия Цезар Брут и за заговорника против Хитлер полк. Клаус декор Щауфенберг.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР