Месец след драмата с биатлониста Красимир Анев негови близки разкриха

...
Месец след драмата с биатлониста Красимир Анев негови близки разкриха
Коментари Харесай

Ето какво се случва с пробвалия да се самоубие заради шавлива жена биатлонист Краси Анев

Месец след драмата с биатлониста Красимир Анев негови близки разкриха какво се случва със спортиста.

Анев е по-добре след случай, при който се самопростреля в корема поради любовна драма при започване на ноември, а патронът засегна белия му дроб.

След изписването Анев е живял в къщата на родителите си и е бил изолиран от контакти, с цел да ограничи рисковете от заразяване с Коронавирус 19.

„ В момента татко му е с позитивен тест за ковид и за няколко дни се е изолирал и от него “, описа персоналният треньор на Анев Георги Фъртунов пред „ Телеграф “.

Краси Анев сега е без мобилен телефон и с тези, които е желал да беседва, се е свързвал през телефона на родителите си. Военна прокуратура към момента води разследване и по тази причина неговият уред и SIM карта за конфискувани.

„ Опитва се да си направи препис, само че в този момент е по-важно да се пази и да се възвръща. Той е мощно момче и всичко в живота му ще се подреди. Надявам се по празниците да съумея и да го видя. По-малкият му брат даже отиде да кара ски в Италия, като се увери, че Краси е добре “, описа още Фъртунов.

Сигналът за случая със спортиста преди повече от месец бе подаден от жена, с която той е имал любовни връзки доникъде на лятото. Двамата са се срещнали в армията, само че по-късно тя била преместена от Самоков в Кюстендил.

Това довело до отчаяние от страна на биатлониста и към някои от командирите в службата. Към любовната драма на Анев насочваше и последната обява в профила му във Фейсбук.

Той е споделил на стената си нова профилна фотография на собствен другар с откъс на Павел Вежинов: „ Всяко изменничество стартира с доверие “. Коментарът на Анев е „ Абсолютна истина “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР