Месец преди платинения юбилей от възкачването на кралица Елизабет Втора

...
Месец преди платинения юбилей от възкачването на кралица Елизабет Втора
Коментари Харесай

Създадоха специална бира за юбилея на кралица Елизабет II

Месец преди платинения празник от възкачването на кралица Елизабет Втора на трона кръчмите във Англия се зареждат уместно преди предстоящото идване на " орди " от гости, съобщи Франс прес.

Бирата, която е поверена за разнасяне на конете Албърт и Айвън и тяхното ремарке, е основана от пивоварната " Уиндзор и Итън " особено за 70-ата годишнина от царуването на Нейно Величество, написа Българска телеграфна агенция.

" Наричаме я " Касъл Хил ", тъй като когато кралицата се възкачва на трона, това е оповестено на хълма на замъка Уиндзор ", изяснява шефът на пивоварната Уил Калвърт.

Приготвена с ечемик от кралската плантация и британски и новозеландски хмел, " Касъл Хил " е " отлична освежаваща бира, която може да се пие на открито през лятото за юбилея ", добавя Калвърт, чиято пивоварна доставя кралското семейство.

Castle Hill: A special jubilee brew to celebrate Queen Elizabeth
A beer has been created specially to mark Queen Elizabeth's 70 years on the throne. 'Castle Hill' honours the queen's ascension to the throne.
— TheSouthAfrican.com (@TheSAnews)

Седемдесетгодишнината на кралица Елизабет Втора на трона - връх за английски монарх, ще бъде маркирана с четиридневни празненства във Англия от 2 до 5 юни, с улични празненства, концерти и паради. По този мотив британците получават спомагателен формален празник, а кръчмите имат право да останат отворени до късно.

В Уиндзор, западно от Лондон, ще има церемониал на коли, фойерверки и величествен пикник в двора на замъка. Улиците в центъра на града са украсени с английски флагове и транспаранти, оповестяващи честванията.

Управителите на локални кръчми чакат с неспокойствие празненствата и имат вяра, че ще бъдат доста заети, изключително в случай че времето е слънчево и " целият свят се стече към Уиндзор ". За кръчмите, хотелите и многото магазини в града тези четири дни на тържества са същинска берекет след " мизерните " години на коронавирусната пандемия.

Туристите се завърнаха, само че в този момент идват по-малко пари отпреди, отбелязва притежател на магазин за сувенири с идеално разположение единствено на няколко метра от замъка, който също се надява, че платиненият празник ще притегли повече клиенти.

Никой член на кралското семейство не се радва на толкоз огромна известност, колкото монарха - 96-годишната кралица Елизабет Втора. Тя е отпред както в анкетите за известност, по този начин и по продажби на сувенири. В залеза на своето царуване Нейно Величество продължава да е обект на боготворене от страна на поданиците си, макар свадите, съпътстващи фамилията ѝ.

An excellent display dedicated to the platinum jubilee of Queen Elizabeth!
— Grant Rivers
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР