Месец преди най-светлите празници BILLA България предлага на своите клиенти

...
Месец преди най-светлите празници BILLA България предлага на своите клиенти
Коментари Харесай

BILLA България събира богата селекция от коледни изкушения в специални празнични каталози

Месец преди най-светлите празници BILLA България предлага на своите клиенти селекция от специфични коледни изкушения за цялото семейство в два нови празнични  каталога – „ Изживей вкусна Коледа ”, изпълнен с разнородни хранителни артикули, които ще бъдат в наличност до 31 декември, и „ И настана коледно забавление “, който предлага пъстроцветна украса, дарове и продукти за дома, налични до 26 декември.

На страниците на „ Изживей вкусна Коледа ”, комерсиалната веригата показва извънредни оферти за изтънчена празнична софра на цялото семейство. Те включват деликатно подбрани артикули от обичани марки и личните марки BILLA, BILLA Bio и BILLA Premium. Клиентите ще могат да избират сред месни деликатеси, богато многообразие от сирена и селекция от питиета за празнични тостове – ирландско уиски, бели и червени виновност и съветска водка. Благодарение на множеството отстъпки, потребителите ще имат опцията да добавят своето празнично меню с разнородни сладки изкушения, като първокачествен шоколад, маслени бисквити и вкусно тирамису.
Какви неточности позволяваме всяка година при украсяването за КОЛЕДА?
Колко огромна да е елхата - Колкото и да ни харесват огромните елхи по коледните филми, това е малко рисковано. Голяма елха в дребна стая...

В каталога „ И настана коледно забавление “ са налице страхотни хрумвания за дарове за семейство и другари. Предложенията включват красиви украшения и специфични аксесоари за кухнята, които ще допринесат за празничното въодушевление, занимателни книжки, пъзели и играчки за най-малките. В него клиентите ще открият и подаръчни комплекти с козметика на извънредни цени.

„ С реализирането на двата каталога и специфичната акция с марката CXL от Кристиан Лакроа, огромното семейство на BILLA България желае да подари на потребителите още доста усмивки и топли коледни страсти. Част от задачата ни е да предлагаме качествени артикули на налични цени, с цел да има опция всяко българско семейство да посрещне с наслада и богата софра най-светлите празници “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР