Месец по-късно тя удари с юмрук в лицето непознато момиче

...
Месец по-късно тя удари с юмрук в лицето непознато момиче
Коментари Харесай

И Таз Добра! Скандалната Танцьорка Габриела Ще Съди България В Страсбург!

Месец по-късно тя удари с пестник в лицето непознато момиче в тоалетните на нощен клуб и бе задържана още веднъж. Пред изданието той посочи, че е входирал в районната прокуратура в Пловдив искане за освобождението на Габриела още на 11 юли. „ В член 65, алинея 2 от Наказателно-процесуален кодекс написа, че когато в досъдебното произвеждане бранител или обвинен пусне искане за изменение на мярката за неотклонение, прокурорът, изтъквам – „ е задължен неотложно ”, да изпрати делото в съда. Молбата ми е входирана в прокуратурата на 11 юли и мога да го потвърдя. Днес е 18 юли. Осем дни закъснение, тъй като 11-ти се брои.

Това са разбиранията на прокуратурата за длъжно и неотложно да изпълнят настояването. И запитвам – Кой не извършва закона? ”, бе безапелационен юрист Търновалийски. Той посочи, че желае първо Габриела да излезе от ареста преди да подхваща каквото и да било друго. „ Мисля да сезирам някои институции, само че ще си помисля. Най-вероятно ще е съдът в Страсбург, само че дано първо тя да излезе от ареста ”, сподели юрист Търновалийски.

От районната прокуратура в Пловдив прецизираха, че делото е изпратено по пощальон още на 17 юли в съда, заяви районният прокурор Чавдар Грошев. Той бе безапелационен, че държавното обвиняване съблюдава закона и че досъдебното произвеждане е в период. Проверка на Агенция Монитор в Съдебната палата откри, че към 10,30 часа на 18 юли в деловодството на районния съд не е постъпвало искане от прокуратурата за смяна на мярката за неотклонение на Габриела Медарова. В следобедните часове на 18 юли настояването за смяна на мярката на танцьорката въпреки всичко е било импортирано в районния съд, заяви юрист Орлин Търновалийски. Мярката за неотклонение на Габриела Медарова ще бъде прегледана от съда този петък, посочи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР