Месец май е известен с абитуриентските балове, които обичайно дават

...
Месец май е известен с абитуриентските балове, които обичайно дават
Коментари Харесай

Pulse със специална промоция за всички абитуриенти от София, Пловдив и Бургас!

Месец май е прочут с абитуриентските балове, които всекидневно дават старт на нов стадий в живота на завършващите гимназисти. По традиция те отделят време и финансови средства за разкрасителни процедури, облекла и аксесоари. Този интервал обаче е и идеално време за грижа за физическото здраве.

Завършването на учебно заведение съответствува с началото на лятото - времето, когато обичайно се стремим да влезем във форма за сезона. Добрата физическа кондиция е от изключителна значимост за увереността и здравето на всеки човек, като зрелостниците не вършат изключение.

Именно заради тази причина начин на живот веригата Pulse предлага специфична промоция за тях - 199 лева за първите 3 месеца и подарък – без възнаграждение на спомагателни 50 лева входна такса. Друга добра вест е, че предлагането е годно за Pulse обекти в цяла България – София, Пловдив и Бургас.

Кампанията дава опция на всеки юноша да открие физическата интензивност, която му подхожда най-вече и да продължи да се занимава с нея и отсега нататък. Важно е " лятното тяло " да бъде поддържано през цялата година. С Pulse карта зрелостниците могат да се възползват целодневно от разнообразни спа процедури, групови занимания и несъмнено – фитнес тренировки.

От веригата осведомят, че броят на картите е лимитиран. Желаещите да се възползват могат да се записват онлайн, с цел да са сигурни, че ще съумеят да се включат в акцията.

Поддържането на добра физическа форма носи освен самочувствие и лайкове в обществените мрежи, само че е и знак на здраве и дисциплинираност. Тези аспекти са от значително значение за сполучливия старт на всеки стадий от живота.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР