Мерзавци. Мерзавци и некадърници ни управляват и това създава съвсем

...
Мерзавци. Мерзавци и некадърници ни управляват и това създава съвсем
Коментари Харесай

Мерзавци, сър. Мерзавци и некадърници ни управляват: Радан Кънев в отзвук за Войводиново

Мерзавци. Мерзавци и некадърници ни ръководят и това основава напълно действителни опасности за сигурността ни. Това заключава Радан Кънев в коментар във връзка събитията във Войводиново , отприщени от побоя над български командос от двама роми точно на Богоявление.
 Дадоха Каракачанов на Комисията по дискриминация поради Войводиново  Младежи пребиха боен от спецчастите с три задачи в Ирак и Афганистан
Ето реакцията му, оповестена във Facebook:

Престъпността в ромските гета е голям обществен проблем, и то проблем в развиване, а не предизборна дъвка за мошеници.

Проблем с едно остаряло измерение - изолацията, крайната беднотия, неналичието на обучение, опазване на здравето и ред, абдикацията на страната и преотстъпването на държавни функционалности на локалните барони.

И проблем с едно ново измерение - гнева на младите роми, които пътуват, работят, учат в Западна Европа (което в огромна степен притъпява споровете, най-малко през топлите месеци...), а когато се върнат тук, се сблъскват с " замърсен мангал " и въобще прояви на расизъм, които са необичайност или въобще отсъстват в " другата им страна " (Англия, Германия, Италия...). Новото измерение е надалеч по-опасно и мъчно за преодоляване.

И по двата казуса, властта не прави нищо. И изключително нищо не вършат " патриотите ", които имат интерес от тези проблеми. Предизборен интерес. Те са хем купувачи на ромски гласове (справката за вота на Вътрешна македонска революционна организация и Атака по гетата е смайваща!), хем с демонстративните си предизборни акции против " циганската престъпност " печелят утвърждение и известност.

Мерзваци, сър. Мерзавци и некадърници ни ръководят. И това основава напълно действителни опасности за сигурността ни, като нация и общество.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР