Мерцедес дойдоха в Сингапур с нагласата, че е много възможно

...
Мерцедес дойдоха в Сингапур с нагласата, че е много възможно
Коментари Харесай

Тото Волф: Трудно е да не съчувстваш на Ферари

Мерцедес пристигнаха в Сингапур с настройката, че е доста допустимо да изгубят и единствената им работа ще е просто да лимитират провалите. В неделното съревнование обаче нещата не се развиха съгласно упованията на Сребърните стрели. Себастиан Фетел, който завоюва квалификацията и потегли от полпозишън, катастрофира с Макс Верстапен и Кими Райконен, отпадна от надпреварата и подари успеха на Люис Хамилтън.
Тото Волф не можеше да бъде отчаян от случилото се, тъй като двамата им водачи финишираха на първа и трета позиция, а Хамилтън усили преднината си пред Фетел в класирането си при водачите с 25 точки. И все пак шефът на Мерцедес показа, че съчувства на Ферари за загубата.

" Сутринта преди началото на надпреварата си говорихме за ограничение на вредите, тъй като знаехме, че Сингапур е ахилесовата ни пета. А няколко часа по-късно си тръгнахме с първо и трето място! Затова от наша позиция резултатът е приказен ", съобщи Волф.

" Но когато се случи нещо сходно, не можеш да не съчувстваш на Ферари. Бил съм в сходна обстановка и знам какво е да изгубиш и двете коли. Горчиво е ", добави шефът на Мерцедес.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР