Меркурий в квадрат с Марс. В този период следва да

...
Меркурий в квадрат с Марс. В този период следва да
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Пазете се от спорещи мъже и агресивни шофьори по пътищата

Меркурий в квадрат с Марс. В този интервал следва да се ревизира дали са в редовност кабелите и вероятни източници за пожар на работното място и оборудването. Пазете се от спорещи мъже и нападателни водачи по пътищата.

Грешен избор на посоката, неприятно време и други физически трудности могат да попречат на пътуването. Може да са наруши постъплението на информация и връзките. Бъдете деликатни и пазете ръцете и пръстите от рани и изгаряния. Освен това е допустимо да изпитате главоболие и нервно напрежение. Споровете и различията са нещо особено за този аспект. Въпреки евентуалните проблеми, този интервал се характеризира с изобилна и стимулираща сила. Не е удобно времето нито за подписване на покупко-продажби, нито за хирургични интервенции.

Луната е в символ Водолей до 21:45ч на 9 януари.

Особено внимание би трябвало да се обърне на другите институции, клубове, благотворителни организации, проучвателен организации, откриването на нещо ново в живота и на другарството. Рутинната работа мъчно се понася, ще бъдат сложни за решение ежедневните проблеми. Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно се стремят към независимост, самостоятелност, смяна, което може да се прояви посредством бунтарско държание. Възможни са непредвидени срещи и запознанства. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди,техниката. Това време изрично не подхожда за дълги пешеходни разходки, спортни занимания.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, по тази причина да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

4 лунен ден от 09:29ч на 8 януари до 10:02ч на 9 януари.

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Денят, в който нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая.

Обикновено денят минава безшумно. Добре е да се прекара в уединение, в посвещаване на обичаното занимание. Отделете време за себе си и за околните си. Не е уместно време за групова работа. Физическото натоварване е добре да се заобикаля.

Бъдете деликатни и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи”. Това е най- сполучливото време за избор. Обмислете всички разновидности и тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас.

Днес светът отразява вашите мисли, усеща, проблеми и дефекти като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък ден за организма. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете със инцидентен сътрудник. Подстригване не се предлага.

Днес е 24 безоблачен ден - Труден и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Денят е отдаден на пост и молитва. Повече време се предлага да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкоз по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с разчистване на дома, ремонт и реституция. Приветства се ръчния труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на недояждане, лекуване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР