Меркурий преминава в знак Телец. Марс е в опозиция към

...
Меркурий преминава в знак Телец. Марс е в опозиция към
Коментари Харесай

Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

Меркурий минава в символ Телец.

Марс е в съпротива към Юпитер (влияние 4 до 9 май) - Време рисковано и рисково. Влиянието от аспекта ще се прояви при доста хора като липса на мощ, нервност, нетърпимост към нелепостта и слабостите на други хора. Тежката и мощна сила предизвика хората към експанзия и принуждение. Зачестяват хулиганските прояви и вандалщината. По-слабите хора се нуждаят от отбрана.

Луната е в символ Близнаци от 06:41ч, където щ обитава до 12:08ч на 8 май.

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Енергията се разпилява в „ нищонеправене”, свободни развлечения, нехайно любознание, безполезни старания. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, дихателната и нервната системи.

3 лунен ден от 07:25ч на 6 май до 08:04ч на 7 май.

Лунния сърп към този момент стартира да се демонстрира. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появяването на всички положителни благоприятни условия. Не хабете силата си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е обвързван алегорично с този лунен ден). Избягвайте пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Денят е неподходящ за слабите и пасивните хора. Тези, които имат въздържан темперамент стават в този ден уязвими, заради това мнителни, подозрителни, от време на време и подли, поражда нападателно държание. Колкото повече сила през днешния ден отдава човек, толкоз по-бодър ще се усеща.

Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни.

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, кожата. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите болести в този ден са рискови, протичат остро и изискват незабавни ограничения.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Към сънищата се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Символите в съня демонстрират, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.

Днес е 17 безоблачен ден – Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите в този ден. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР