Меркурий преминава в знак Лъв. На 8 юли става ретрограден,

...
Меркурий преминава в знак Лъв. На 8 юли става ретрограден,
Коментари Харесай

Ден, в който се пробуждат силите на природата и в човек

Меркурий минава в символ Лъв. На 8 юли става назадничав, на 19 юли още веднъж се завръща в символ Рак. На 2 август излиза от назадничавост, на 11 август още веднъж влиза в Лъв, където ще остане до 29 август.
Луната се движи на луфт от 10:53ч до 16:33ч.

Не е удобно време за никакви инициативи. Бизнес плановете, които са се появили по това време да не се надяват на дълготраен триумф. Не пишете завещателни документи, не купувайте и не влизайте в нов дом, не уреждайте настойничество. Въздържайте се от подписване на контракти от какъвто и да е тип. Не постъпвайте на работа по това време, ще имате проблеми. Ако в същото време ви утвърдят на нова служба, бъдете подготвени да я загубите в скоро време. Не подавайте искане в съда. Ако в този миг се влюбите от пръв взор, тази обич може да ви донесе премеждия и да приключи трагично. Не си определяйте срещи.

Намаляваща Луна в символ Овен до 16:33ч

Този интервал се дефинира за човек като време на засилена умствена активност, целенасоченост и оптимизъм. Въпреки това, в дните, когато Луната е в символ Овен, раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват, мощно се изострят страстите. Чувствата елементарно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се пробва да се отбрани. Струва му се, че всеки, с който комуникира, желае да го обиди. Опитайте се да не казвате мъчителни думи, защото разрушените през това време връзки са сложни за възобновяване.

Тъй като главата и лицето са изключително уязвими по това време, интервенциите на ушите, очите и шията са нежелани и даже нездравословни. Претоварването на тези елементи на тялото също не е желателно. Не протезирайте зъбите и не подстригвайте косата.
За да избегнете главоболие и мигрена, в дните на Овен би трябвало да пиете повече течности, а по-добре - елементарна вода. Намалете използването на шоколад, кафе, захар и яйчен белтък или се въздържайте.

Луната минава в земният знак Телец в 16:33ч.

Доминиращ 24 лунен ден от 02:25ч на 27 юни до 02:51ч на 28 юни

Период на разрушение на остарялото и съзидание на новото. Лунен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.
Можете да пътувате, да започнете нещо значимо (не не по време на празния ход на Луната). Добре е да се даде опция да се приключи стартират план.
Планове най-добре да не вършиме, а да живеете без да планирате нещата, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. В 24-ти лунен ден постоянно се осъществят родовите проклинание, тъй че би трябвало да бъдете доста деликатни към протичащото се.

Ако имате опция, прекарайте повече измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Добре е да се пие запарка от лайка, да се дъвче просо, да се заредите като стоите облегнати на бор 20-30 минути. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване при теляк, козметик и коафьор. Ден за лекуване посредством билки.
Лесно могат да стихнат и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки. Добър ден за контакти и нови запознанства, за брачен връзки и любовни срещи.

Сексът се приветства освен това без ограничаване на количеството. 24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила и в случай че нямате опция да я реализирате, то следва да се занимавате с физически извършения, автотренинг и други

Покупки - Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна в идващите няколко дни.

Сънища - Добре е да имате доста сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение.

9 безоблачен ден - Денят на Огъня е обвързван с голяма мощност, способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Ако имате напредък на силите през днешния ден, това е добре. Покупки – единствено най-необходимото, това, което ще ви би трябвало скоро. Полезно е да се върви пешком.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР