Мерките се взимат по области, но управлението остава по клъстери. Интензивните

...
Мерките се взимат по области, но управлението остава по клъстери. Интензивните
Коментари Харесай

Министър Сербезова обясни защо се налага затягането на COVID мерките

Мерките се взимат по области, само че ръководството остава по клъстери. Интензивните кревати в 90% от случаите се заемат от хора, които не са имунизирани. Това съобщи по време на брифинг министърът на опазването на здравето проф., съобщи кореспондент на Novini.bg.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 552
На coronavirus.bg към този момент всичко ще е очевидно. В държавите-членки на Европейски Съюз има доста по-голямо равнище на имунизация, ние не можем да стигнем тези равнища. В доста от тези страни се облекчават ограниченията. Това има директна връзка със заетите интензивни кревати, добави тя. 

Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ " Васил добави, че сме търсили този компромис, който да ни даде особеностите на Омикрон, който е инфектиран, само че не натоварва чак толкоз здравната система. " Ако по принцип ковид се промени и стане една обикновено респираторна зараза, то няма да имаме потребност от такива ограничения. Поставеното 60% покритие с ваксина, са един тип тласък, към който да се стреми и достигайки го, да си върнем естествения живот, което желаеме всички ".

Той изясни, че тези пет зони са разпределени на правилото на Медицинските университети - в София, Пловдив, Плевен, Бургас и Варна. Естественият път на пациентите, които имат потребност от висококвалифициртана здравна помощ, се насочват натам, посочи той.

" Имаме едни знания за държанието на вируса от общества, където се съблюдават ограниченията и имат високи равнища на ваксинираност. Това, което е скъпо в модела, е тази прогнозируемост и ограниченията на регионално равнище. Тези ограничения се разискват за въвеждане за след няколко дни ", поясни . 

Очаквайте детайлности.

 
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 552  Министърът на опазването на здравето в Германия с предизвестие поради Covid-19 Министърът на опазването на здравето в Германия с предизвестие поради Covid-19  Гърция анулира документи с изтичащ период на имунизиране Гърция анулира документи с изтичащ период на имунизиране  Най-новото от обстановката с ковид по света през изтеклите седем дни Най-новото от обстановката с ковид по света през изтеклите седем дни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР