Мерките не дават достатъчен резултат – не се спазва карантина

...
Мерките не дават достатъчен резултат – не се спазва карантина
Коментари Харесай

Борисов: Обявяваме извънредно положение, ще се затварят училища, детски градини и университети

Мерките не дават задоволителен резултат – не се съблюдава карантина – 14 души избягаха, разгласи министър председателят

" Мерките не дават задоволителен резултат – не се съблюдава карантина – 14 души избягаха, самодисциплината я няма, да заразиш други хора с този нетолкова рисков вирус.



 

Решихме по отношение на епидемията и на база на Конституцията – предлагаме да бъде оповестено изключително състояние, с цел да има опция да бъдат затваряни учебни заведения, детски градини, университети, игрални зали, конференции. МнВР ще актуализира всяка минута уеб страницата си за това накъде не може да се пътува, а здравното министерство от кое място не може да се влиза.

Финансовият министър е безапелационен, че в случай че по този начин вървим най-малко 3 милиарда ще е загубата. Важно е бързо да се оправим с тази обстановка, Нашата общественост в този момент мъчно събира пари, тъй като се понижава потреблението. Само голяма готовност ще свърши работа. Мислехме да затворим заведенията за хранене, само че хората би трябвало да се хранят ".

 

Това сподели на брифинг след изключителното съвещание на Министерски съвет поради ковид министър председателят Бойко Борисов./ Канал 3

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР