Мерките, които се предприемат срещу коронавируса, не са репресивни, а

...
Мерките, които се предприемат срещу коронавируса, не са репресивни, а
Коментари Харесай

Каракачанов: Мерките срещу коронавируса не са репресивни, а с цел да се ограничи разпространението му

Мерките, които се подхващат против ковид, не са репресивни, а за да се ограничи този вирус. Това съобщи в Плевен вицепремиерът Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността, след съвещание на Оперативният щаб в града.

Двамата пациенти с ковид в града са в положително положение, споделиха от щаба. Под карантина е цялата белодробната болница. Наблюдават се поставените под по този начин наречената домашна карантина 143 души - към този момент от тях няма болни, прецизираха от щаба.

Вижте какви ограничения взима страната за справяне с ковид

Каракачанов добави, че ограниченията плануват грипната почивка да бъде удължена "Учебните занятия ще бъдат прекъснати и в университета. Ще бъде под наблюдаване рисковият контингент от чужденци в Плевен - има задгранични служащи от Италия, които пътуват през 2 седмици - към 200 служащи живеят на едно място, другите са на адреси - този контингент се следи, в случай че се наложи ще бъде проучен ", акцентира той. "Масовите мероприятия е редно да бъдат отсрочени - освен частните празненства. Най-важното е хората да не изпадат суматоха. Няма място за суматоха в Плевен и страната. Той уточни, че в случай че се наложи в складовете на армията има 200 000 комплекта краткотрайно облекло за сходни случай, само че все още няма такава нужда.

4 случая на ковид у нас! Сред инфектираните има здравно лице

Инфекциозна клиника в Плевен разполага с извънредно квалифициран личен състав, има планувани кревати за тежки случаи, които са свободни, разполага с всички лекарства, съобщи началникът й - проф. Цеца Дойчинова.
Оперативният щаб в Плевен набеляза спомагателни ограничения, съобразени с новата конюнктура в страната след откритите случаи с ковид. Щабът ще заседава непрекъснато. Организационни ограничения са подхванати от полицията, ДАНС, Пожарна сигурност, РУО в Плевен, уточни регионалният шеф на Плевен Мирослав Петров  Мирослав Петров Мирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 година и е Областен шеф на Област Плевен. Той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР