Мерките, които правителството предприе през тези месеци на пандемия, бяха

...
Мерките, които правителството предприе през тези месеци на пандемия, бяха
Коментари Харесай

Д-р Емил Стоименов: Хора, чакат ни тежки празници, не се събирайте в големи групи

Мерките, които държавното управление предприе през тези месеци на пандемия, бяха ненавременни. Всеки път бяха и недоразбрани. Освен това - всеки пък не бяха възприемани от обществото, защото не бяха поднасяни по верния метод.
Това съобщи в предаването доктор Емил Стоименов, член на Националния съвет на Политическа партия АБВ. Той разяснява обстановката с у нас и уточни, че българските лекари се намират в извънредно мъчно състояние.
" За страдание, не се вижда превъзмогване в скоро време на здравната рецесия. Ясно е, че ще бъде тежка зима, ясно е, че ще предстоят тежки празници. Обръщам се към хората, в случай че е допустимо, дано по Коледа да се съберат с най-близките си. Нека не се събират в огромни компании и групи, тъй като, повярвайте ми, сътрудниците ми лекари, които са на първа линия, работят под извънреден стрес ", съобщи доктор Стоименов. 

Той е безапелационен, че в случай че в този момент не се пристъпи към промяна на здравната система, тъкмо в изискванията на пандемия, не е ясно по кое време по този начин предстоящите промени в българското опазване на здравето могат да се случат въобще.
Как ще се имунизираме, безвредни ли са имунизациите и по кое време ще отшуми пандемията - целия диалог с доктор Емил Стоименов гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР