Мерилин Монро е един от най-популярните символи на женската красота

...
Мерилин Монро е един от най-популярните символи на женската красота
Коментари Харесай

Тайни от архивите: Изненадващи пикантерии от живота на Мерилин Монро

Мерилин Монро е един от най-популярните знаци на женската хубост както през миналия век, по този начин и през днешния ден. За жал блестящите животи на звезди като нея не постоянно са толкоз блестящи, колкото наподобяват.

На днешна дата преди тъкмо 55 години красивата русокоска поставя завършек на живота си. Мерилин Монро постоянно е била в светлината на прожекторите. И до през днешния ден хората не престават да приказват и пишат за нея.

Затова няма да ви описваме нормалните неща към живота ѝ, а ще ви представим 5 по-малко известни обстоятелството за една от най-известните дами на всички времена:

Мерилин Монро има две козметични интервенции

Директорите на различнтите студиа са желали всички да виждат Монро като знак на естествената хубост. И както излиза наяве – съумяват.

Всъщност до 1950 година тя е изцяло естествена, само че някъде по това време се подлага на две козметични процедури, с които трансформира формата на носа и брадичката си. Прави го, с цел да угоди на изпълнителните шефове, които желали от нея да има тип на типичната глупава русокоска.
 Мерилин преди интервенциите. Мерилин преди интервенциите. Източник: Getty Images
До 1953 година и снимането на кино лентата „ Ниагара “ тя съумява да го реализира изцяло след интервенциите и с намесата на положителни гримьори и стилисти.

Мерилин имала прасковена брада

Актрисата изпълнявала всекидневен козметичен обред, включващ разнообразни кремове и пудри, предопределени да засилят наличието ѝ пред камерата. Според сътрудниците ѝ трикът бил сполучлив.

За да реализира „ прасковен мъх “ по лицето си, Мерилин няколко пъти дневно си слагала пълен пласт вазелин и хормонален крем, който подтикнал растежа на косъмчета по лицето ѝ. Според актрисата този мъх правел кожата ѝ блестяща под светлината на прожекторите.
 Източник: Getty Images
За разлика от работата с други актриси и модели, когато фотографи правели фотосесия на Монро, не употребявали специфични обективи и резултати, поради характерното ѝ лъчение. Актрисата на няколко пъти е помолена да обръсне мъха по лицето си, само че тя отхвърля.

Монро прави три аборта

Тя в никакъв случай не е имала естествена фамилна среда, по тази причина е мечтаела да сътвори щастливо семейство и да може да даде такава на своите деца. Въпреки трите си брака, Монро по този начин и не съумява да сътвори поколение.
 Мерилин със брачна половинка си Артър Милър. Мерилин със брачна половинка си Артър Милър.Източник: Getty Images
Докато е с последния си брачен партньор, драматурга Артър Милър, тя прави три аборта и губи опцията си да стане майка. За сметка на това се пробва да играе ролята на такава с децата на Артър – Боби и Джейн.

Останалите изненадващи обстоятелства към личността на Монро вижте във видеото на канала top_of_the_tops:


Източник: vesti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР