Мери Тръмп: „Доналд ще съжалява“, че има камери в съдебната зала

...
Племенницата на бившия президент Доналд Тръмп в неделя прогнозира, че
Коментари Харесай

Племенницата на бившия президент Доналд Тръмп в неделя прогнозира, че нейният чичо ще съжалява за наличието на камери в съдебната зала на окръг Фултън. Очаква се Тръмп да се яви в съда на окръг Фултън за официално повдигане на обвинение за рекет и други обвинения за опитите му да отмени президентските избори през 2020 г. в Джорджия. За разлика от съдилищата в Манхатън и федералните съдилища, където Тръмп е изправен пред съда, съдилищата в Джорджия позволяват камери с одобрението на съдията.

„Мисля, че това ще има огромно въздействие, защото дори за хора, които са негови поддръжници и които смятат, че това е съдебна грешка, това трябва да се види по телевизията“, каза Мери Тръмп пред MSNBC. „И Доналд винаги им е казвал да не вярват на лъжливите си очи – само да вярват на него“, добави тя. „Въпреки това, когато той е този, когото гледат, за него ще бъде много трудно да се отклони от това, което всъщност се случва пред очите ни.“

Адвокатът на Тръмп Джон Лауро извика камери да бъдем и в съдебната зала за процеса на Тръмп срещу окръг Колумбия", посочи тя. „Мисля, че ще бъде изключително важно да има камери, най-малкото в съдебната зала на окръг Фултън", добави тя. „Също така мисля, че е ще бъде нещо, за което самият Доналд ще съжалява. И мисля, че доста бързо ще разберат, че това наистина не е нещо, което са искали в крайна сметка."

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР