Мери Бери си спомня преди това, че е била арестувана

...
Мери Бери си спомня преди това, че е била арестувана
Коментари Харесай

Мери Бери си спомня, че е била арестувана от американски митнически служители за „трафик на наркотици“

Мери Бери си спомня преди този момент, че е била задържана при започване на 90-те години, откакто американските митнически чиновници я считат за „ трафик на опиати “.

някогашната огромна английска звезда на Bake Off, 89, беше спряна от митницата, до момента в който пътуваше, защото видяха съставките за печене, които тя опакова в дребни торбички в куфара си. По време на присъединяване в Шоуто на Греъм Нортън преди шест години тя разкри нещастния случай.

Говорейки с водещия през 2018 година, тя сподели: „ Бях задържана преди 25 години. Съединени американски щати да създадат някои готварски демонстрации и се притеснявах, че може да има проблеми, тъй че претеглих всички съставки – брашно, захар – и ги сложих в дребни найлонови торбички. Обаче летищни кучета за проучване бяха привлечени от чантата й и предизвестиха чиновниците.

Тя добави: „ Когато дойдох на летището, кучетата за проучване ме настигнаха. Изведнъж бях заобиколена от униформени и аз и асистентът ми бяхме сложени в обособени килии. Беше обезпокоително. “ П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР