Mercedes обяви, че на 27 май ще се състои премиерата, във

...
Mercedes обяви, че на 27 май ще се състои
премиерата, във
Коментари Харесай

E-Class Coupe и Cabriolet получават гласов асистент

Mercedes разгласи, че на 27 май ще се състои премиерата, във виртуална среда, на Mercedes-Benz E-Class Coupe и Cabriolet, като автомобилите ще бъдат демонстрирани и в техните Mercedes-AMG модификации.

За момента, от компанията не анонсират технически детайлности за двата автомобила, само че разкриват любопитни подробности за новото потомство на бордовата MBUX (Mercedes-Benz User Experience) инфо-комуникационна и мултимедийна система, която ще може да бъде открита на борда на E-Class Coupe и Cabriolet.

За феновете на огромните плоски екрани в автомобилния интериор, E-Class Coupe и Cabriolet ще бъдат същинско наслаждение за окото със своите два 12.3-инчови екрана, обединени под едно стъклено покритие.

Бъдещите притежатели на двете нови пазарни оферти на Mercedes ще могат да разчитат на съдействието на бордови гласов помощник, който се задейства след изричането на фразата Hey Mercedes. Той ще бъде в положение да предложи информация за актуалната климатична конюнктура, да регулира работата на климатичната инсталация, да задейства затоплянето на седалките и да изчита резултатите от различни спортни събития.

Mercedes-AMG модификациите на E-Class Coupe и Cabriolet- Mercedes-AMG E 53 Coupe и Cabriolet, ще се отличават с тематично осъществяване на интерфейса на бордовата система, като лидерът има избор сред три съществени графики, а единият от тях ще носи името Supersport.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР