Mercedes, BMW, Audi и VW няма да участват в автосалона,

...
Mercedes, BMW, Audi и VW няма да участват в автосалона,
Коментари Харесай

Немските марки пропускат автосалона в Женева през 2024-а!

Mercedes, BMW, Audi и VW няма да вземат участие в автосалона, който се връща след четиригодишно неявяване и това е удар за събитието.

„ След деликатно обсъждане Mercedes-Benz няма да взе участие в автомобилното ревю в Женева през 2024 година “ - сподели представител на Mercedes. Audi направи сходно изказване - „ Няма да сме там през 2024 година Но това не е общо решение против Женева “, се споделя в известието.

BMW няма да участва на ревюто, откакто реорганизира маркетинговите си действия за събития в метод „ общественото преди всичко “, който ще употребява повече обществени медийни платформи и стрийминг онлайн. „ Добавихме наши лични нови формати, като NextGen, като в същото време премахнахме някои съществуващи формати “, сподели представител. „ Това включва изяви в Женева, Париж и Детройт. Ето за какво няма да сме в Женева през 2024 година “

Марката леки коли VW на VW Group също няма да бъде показана в Женева, сподели неин представител. Други марки на VW Group като Skoda, Cupra и Porsche към момента не са взели решение дали да бъдат в Женева. Но вероятността за присъединяване е ниска, споделиха източници от марките.

Марки на Stellantis, в това число Peugeot, Citroen, Fiat и Opel, надали ще участват. Главният изпълнителен шеф на Stellantis Карлос Таварес не желае да харчи милиони за участия в автомобилни изложби и автомобилният производител се отхвърли от проектите си да взе участие в софтуерното ревю CES през 2024 година в ход за икономисване на разноски.

Автосалонът в Женева през 2024 година е плануван да се организира за първи път след безредната анулация при започване на пандемията от COVID-19 през 2020 година, единствено дни преди събитието да бъде намерено. Планирано е да се организира от 26 февруари до 3 март на обичайното място, конгресния център Palexpo покрай летището в Женева.

Renault съобщи на 20 октомври, че ще вземе присъединяване в ревютата в Женева и Париж през идната година, дружно с всички огромни автомобилни изложби в районите, в които групата работи. Организаторите на ревюто в Женева споделиха, че са в контакт с към 20 китайски марки и се надяват две трети от тях да участват.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР