Mercedes-Benz пусна видео за концептуалния си засега “борец на Tesla Model

...
Mercedes-Benz пусна видео за концептуалния си
засега “борец на Tesla Model
Коментари Харесай

Видео на Mercedes-Benz показва “бореца” на Tesla 3 – EQA - видео

Mercedes-Benz пусна видео за концептуалния си засега “борец ” на Tesla Model 3 - EQA. Става дума за изцяло електрически вид на компактния седан Mercedes A-class.

Във видеото, снимано на остров Сицилия се вижда, че хечбекът EQA има сини лед светлинни линии в страниците си и светлинен LED панел начело. За разлика от доста други концептуални електромодели EQA има странични огледала а не камери. Интериорът на колата остава неразкрит.

Освен хечбекът Mercedes ще стартира още електрически стилен кросовър с обозначение EQC през идната година, както и S-class електровариант - EQS, който вее е включен в проектите за бъдещи модели на компанията.



Моделната линия EQ ще предложи 10 модела в различните пазарни сегменти до 2022-а с предизвикателен и много друг дизайн от настоящия на леките коли на марката. Общият брой на електрифицирани модели на трилъчната звезда би трябвало да достигне 50, измежду които зареждаеми хибриди, модели с горивни кафези /fuel cell/ и автомобили с 48-волтова елмрежа. От компанията-майка на Mercedes - Daimler чакат че глобалните й продажби на електрифицирани коли ще достигнат от 15 до 25 през 2025-а година.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР