Mercedes-Benz отпуска стила на гласовия си асистент. От април 2020 г.

...
Mercedes-Benz отпуска стила на гласовия си
асистент. От април 2020 г.
Коментари Харесай

С Мерцедес на “ти” и със звездите

Mercedes-Benz отпуска стила на гласовия си асистент. От април 2020 година системата за гласово другарство на Mercedes-Benz (MBUX) ще се премине на „ Du /ти “ на доста езици. Това има за цел да ускори емоционалната връзка сред клиентите и техния Mercedes с MBUX като персонален помощник.

Собствениците на Мерцедес понякога посягат през облака към звездите, например с „ Ей Мерцедес, обади ми хороскопа за Водолея! “: Сега MBUX “гледа ” звездите вместо лидера, тъй че погледът му да остане на пътя. Въведена е поръчка за личен хороскоп (засега разполагаем единствено на немски и английски). За хороскопа датата на раждане или зодиака се запитва чрез гласовия разговор и се чете гласово съответният дневен хороскоп.

В допълнение към интерпретацията на звездите, MBUX към този момент се изявява и като майстор на викторини и забавлява пътниците с трогателен гео пъзел до световните столици. Това прави пътуването в Mercedes-Benz изключително занимателно.

В допълнение към комфортния за потребителя гласов помощник, други функционалности на MBUX включват интуитивната работа с тъчскрийн на медийния екран и навигационния екран с технология за допълнена действителност с дейна навигация. Видео изображението от покрайнините край е обогатено с потребна навигационна информация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР