Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Това смята лидерът

...
Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Това смята лидерът
Коментари Харесай

Борисов хвали Радев: Президентът е отговорен човек, ще ни спаси от колизия

Мераклии за министър председатели постоянно ще се намерят. " Това счита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе запитан от публицисти в Народното събрание дали не съществува риск всички претенденти за длъжностен министър председател да откажат поста.

Вчера, откакто третият мандат бе върнат от Има Такъв Народ, Борисов незабавно забрани на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков и на ръководителя на Сметната палата Димитър Главчев да поемат тази служба, с което в допълнение стесни опциите на президента.

Мисля, че президентът е виновен човек и на него може да се разчита да не влезем в такава колизия, от която ни карате да опасяваме всички.

За следващ път Борисов съобщи, че във връзка измененията в Конституцията се е доверил на съпредседателя на " Продължаваме промяната - Демократична България " Христо Иванов и на министъра на правораздаването Атанас Славов и на тези въпроси би трябвало да дават отговор те.

Попитан дали Народното събрание би трябвало да продължи да работи директно до предварителните избори, Борисов отговори, че това е решение на председателския съвет, само че въпреки всичко сподели, че би трябвало да има почивка на Народното събрание, с цел да може политическите сили да проведат предизборна акция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР