Меракът умира последен и в този смисъл не се влияе

...
Меракът умира последен и в този смисъл не се влияе
Коментари Харесай

На стари години Арнолд Шварценегер се мляска с мистериозна блондинка

Меракът умира финален и в този смисъл не се въздейства от възрастта. Този житейски принцип удостовери и един същински терминатор в живота, какъвто е. Мускулестият юначага сякаш е щастливо привързан от съвсем 10 години с физиотерапевтката си Хедър Милиган, само че този уикенд папараци го щракнаха буйно да целува много млада русокоска в Санта Моника.

Мадамата, която се натискаше със 76-годишния артист, беше в спортно облекло и леопардов чеп като на нашенска фолк певица. За разлика от Арни, тя отпътува от „ мястото на престъплението “ не на автомобил, а яхнала велосипед. Както е известно, Арнолд Шварценегер също е върл колоездач, тъй че сигурно двамата имат общи ползи и възгледи за живота.

Иначе за проблеми във връзката сред Терминатора и Хедър няма никакво данни. Миналата седмица двамата се радваха на Октоберфест в Германия, а напълно неотдавна се разходиха до Лондон. 48-годишната дама се демонстрира в последно време с диамантен пръстен, който възбуди клюки, че с Арни ще минат през олтара.

Шварценегер е прочут с походженията си, което унищожи брака му с племенницата на Кенеди Мария Шрайвър. Той даже направи дете на детегледачката Милдрен Баена – Джо, който призна едвам преди няколко години. Днес 26-годишният правоприемник върви по стъпките на татко си и е незабравим културист.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР