Мента за изобилие и привличане на щастие се поставя в

...
Мента за изобилие и привличане на щастие се поставя в
Коментари Харесай

Ментата лекува и привлича изобилие

Мента за обилие и привличане на благополучие се слага в кухнята, която е част от детайла огън. Тя е знак на изобилието за 2022 година и за цялостен резултат пробвайте да я отглеждате като хидропонна просвета – в елементарна вода.

Важно е единствено постоянно да премахвате най-долните листа, с цел да не изгният и да сменяте водата един път седмично.

Освен мента за обилие, в случай че желаете да привлечете пари и благополучие в годината на тигъра, използвайте два цвята – кобалтово синьо и бледозелено, подобаващи са и огнено алено и кралско жълто.

Припомняме, че доста медицински специалисти, лекари и диетолози предлагат да се употребява ментов чай всекидневно.

Има прелестен и внимателен усет и служи като освежаваща напитка.

Ментата е превъзходен източник на манган, мед и витамин С. Освен това съдържа антиоксидантни, спазмолитични, антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства.

Отпушва синусите

Ментата съдържа ментол, който е натурален деконгестант (назален деконгестант), осигуряващ облекчение на синусите от натиска, който поражда при настинки и алергии. Може да облекчи възпаленото гърло, което е натурален непряк резултат от сезонните признаци на простуда.

Отслабване

Ароматът на маслото от мента и някои от неговите органични съставни елементи имат силата да понижат апетита, тъй че предотвратява преяждането и затлъстяването.

Кашлица

Чаят от мента се счита за едно от най-хубавите оръжия против всички типове кашлица. Действа отлично като ободряващо и успокояващо средство и почиства белите дробове от слуз.

Болка в мускулите

Ментата усъвършенства кръвообращението и има противовъзпалително и аналгетично деяние, което оказва помощ за облекчение на мускулната болежка. Ментолът като един от главните съставни елементи на ментата оказва помощ за облекчение на възпалената мускулна тъкан.

Газове

Пиенето на ментов чай ​​облекчава признаците на отичане на корема и спомага за освобождението на газовете от тялото, като отпуска мускулите и разрешава на храносмилателните газове да минават по-лесно.

Вижте още: Кои са вашите съдбоносни години?

Висока температура

Това е може би минимум познатата изгода от ментовия чай, само че може да бъде ефикасен и при температура и настинка. Ментолът охлажда тялото и затова дейно намалява телесната температура, както от вътрешната страна, по този начин и извън.

Гадене и болки в стомаха

Познат национален лек против гадене и стомашни болки е елементарният ментов чай.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР