Мениджърът на възнамерява да се раздели с някои от играчите

...
Мениджърът на възнамерява да се раздели с някои от играчите
Коментари Харесай

Артета ще прави чистка в Арсенал

Мениджърът на има намерение да се раздели с някои от играчите си, които не попадат в проектите му, през януари. Първият произлязъл трансфер се чака да е този на. Бранителят е покрай сделка за прекосяване в Шалке чартърен.

Босненецът дойде точно от Гелзенкирхен през 2017 година От началото на сезона той е бил титуляр в един мач от Висшата лига, а другите му участия за в срещи от Купата на Лигата и Лига Европа.

" Работим върху няколко неща. Трансферният прозорец ще донесе доста вести. Имахме диалози за някои играчи, тъй като съставът ни сега е доста огромен ", съобщи Артета.

" През лятото не успяхме да изпълним доста много неща заради разнообразни аргументи. Има доста футболисти, които ще бъдат преотстъпени. Те ще изоставен. Това е целта сега. След това ще забележим дали има опция да търсим подкрепления на някои позиции ", добави испанецът.

Arteta outlines Arsenal's January transfer priority ahead of crucial month
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Защитниците Салиба и Калъм Чембърс, които неотдавна се възвърнаха от травми, също може да изоставен, с цел да играят по-често. Арсенал е подготвен да слуша предложения за. Лондончани имат предпочитание да се разделят и с, чийто контракт изтича в края на сезона. Заплатата му от 350 000 лири на седмица обаче е сериозна спънка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР