Мениджърът на Уест Хем Юнайтед - Дейвид Мойс, видимо бе

...
Мениджърът на Уест Хем Юнайтед - Дейвид Мойс, видимо бе
Коментари Харесай

Дейвид Мойс не остана доволен от неотсъдената дузпа за Уест Хем

Мениджърът на Уест Хем Юнайтед - Дейвид Мойс, очевидно бе отчаян от съдийството при загубата от Фрайбург с 0:1 като посетител в първи мач от 1/8-финалите на Лига Европа. „ Чуковете “ претендираха за дузпа за игра с ръка на състезател на домакините в края на срещата, само че макар намесата на системата ВАР такава не бе отсъдена от испанският рефер Алехандро Ернандес, като обстановката се разглеждаше близо четири минути.

„ В днешно време, в случай че двете ти ръце са вдигнати над главата, това е дузпа. Ако това беше свободен удар за побутване, съдията в никакъв случай нямаше да възобнови играта с това. Ако техният футболист ритне топката в личната си ръка, това е в действителност неприятно изчистване. Поради тези аргументи считам, че това беше дузпа “, съобщи недоволният Мойс след дуела.

„ От друга страна, считам, че щеше да е сурово, в случай че беше против моя тим. Но в случай че ръцете са над главата, щях да мисля, че е дузпа. При мачовете в Европа, в случай че топката се удари в ръката, реферите са склонни да дават дузпи, без значение дали смятате, че това е вярно или не “, съобщи още разпалено шотландецът.

„ Трябва да ги обърнем и ще създадем всичко по силите си. Спечелихме под напрежение мач против тях в груповата фаза, тъй че знаем какво би трябвало да създадем. Надяваме се, че домакинското преимущество ще ни помогне и в четвъртък ще имаме още една страхотна европейска вечер “, сподели още Мойс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР