Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не скри огромното си разочарование

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не скри огромното си разочарование
Коментари Харесай

Почетино: По-добри бяхме, продължаваме напред

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не скри голямото си отчаяние след отпадането на осминафинал в Шампионската лига, въпреки и от гранд като Ювентус.

"За по-малко от три минути допуснахме два гола - две огромни неточности - и по тази причина отпадаме, " съобщи Почетино след 1:2 на реванша и 3:4 общ резултат.

Класен Юве съобщи нечовечен урок на Тотнъм

"И в двата мача заслужаваме повече успеха. Гордея се с тима си. Играхме приказен футбол до този първи гол и доминирахме. Естествено, че съм отчаян, само че това е част от растежа. Продължаваме напред. Но сме доста разочаровани, " продължи той.

"Създадохме доста положения. Ясно е, че заслужавахме доста повече. Във футбола обаче не постоянно печели този, който заслужава, би трябвало да вкарваш голове и да не допускаш.
Ювентус стигна до състояние пред вратата ни два-три пъти - не доста - само че при тяхната класа, една неточност и са вкарали, " добави наставникът.

"Играхме с още един гранд. За нас бе тежко. Но има позитиви за бъдещето. Трябват ни такива мачове и опит, с цел да могат футболистите да са конкурентноспособни на такова равнище, " приключи Почетино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР