Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призова Юрген Клоп да загърби

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призова Юрген Клоп да загърби
Коментари Харесай

Моуриньо: Клоп да спре да се оплаква и да се адаптира към нещата

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо прикани Юрген Клоп да загърби терзанията си от графика на мачовете в Англия и да свикне с него. Наставникът на Ливърпул не утвърждава практиката на Премиър лийг да насрочва за събота по обяд локално време дуели на отбори, които преди този момент през седмицата са били ангажирани в европейските клубни шампионати.

“Клоп дойде тук през 2015 година, а аз го направих още през 2004 година Това, за което той приказва, аз го знам още от тази 2004 година И нищо не се е трансформирало за толкоз време. Просто би трябвало да се приспособяваме към нещата”, съобщи Моуриньо.

Специално тази седмица тимът на португалеца ще бъде ненапълно пострадал от програмата в идния кръг, тъй като в неделя “шпорите” срещат Челси. “Сините” ще имат цели два дни повече за подготовка, тъй като техният мач от Шампионската лига беше във вторник, до момента в който Тотнъм играе през днешния ден в Лига Европа - против Лудогорец.

“От Челси извадиха шанс, тъй като им се падна среща във вторник - разяснява Моу. - Това не е нищо ново, случва се от самото начало. Още с класирането ни за Лига Европа бяхме наясно с това и надлежно няма да се оплакваме.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР