Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обвини Висшата лига на Англия

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо обвини Висшата лига на Англия
Коментари Харесай

Моуриньо обвини Висшата лига в непрофесионализъм

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо упрекна Висшата лига на Англия в непрофесионално държание поради отлагането на мача с Фулъм. " Шпорите " трябваше да одобряват градския си противник в лондонското дерби в сряда, само че по-малко от три часа преди началото на срещата тя бе анулирана поради положителни случаи за COVID-19 при " котиджърс ".

" Не желая да приказвам доста за случилото се. Според мен това бе непрофесионално, само че ситуацията бе такова. Ние се подготвяхме за този мач и това отсрочване подейства деструктивно на проектите и подготовката ни през седмицата ", сподели Моуриньо на днешната си конференция.
Вижте тази обява в Instagram.

Малко откакто бе оповестено решението за анулация на мача Моуриньо разгласява в профила си в Инстаграм видео, в което се вижда по какъв начин той и играчите чакат решение на подготвителната база. Видеото е озаглавено " Най-добрата лига в света ". Срещата сред Тотнъм и Фулъм бе третата отсрочена в последните седмици след Астън Вила - Нюкасъл и Евертън - Манчестър Сити поради позитивни проби за ковид в някои от тимовете.

В събота Тотнъм би трябвало да играе с Лийдс като хазаин в мач от 17-ия кръг на шампионата.
Премиър лийг 17 кръг, събота 2 януари  Тотнъм 17:00предстои  Лийдс Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР