Мениджърът на Тотнъм Хотспър – Жозе Моуриньо настоява, че Дани

...
Мениджърът на Тотнъм Хотспър – Жозе Моуриньо настоява, че Дани
Коментари Харесай

Моуриньо разкри защо Дани Роуз отново не игра

Мениджърът на Тотнъм Хотспър – Жозе Моуриньо упорства, че Дани Роуз към момента е част от проектите му, макар че англичанинът не игра в последните 2 мача.

Роуз пропусна успеха над Мидълзбро за Купата на Англия (2:1) и нулевото тъждество с Уотфорд през вчерашния ден, а на негово място се подвизаваше 20-годишният Джафет Танганга.

Португалският ментор разкри пред Sky Sports, че левият защитник не е взел участие в срещата със „ стършелите “ поради контузия в гърба.

„ Да, той е част от проектите ми. В последният мач вкъщи (срещу Мидълзбро) желаех доста настъпателен тим, желаех също да развия младите играчи и да дам още един късмет на Сесеньон да играе 90 минути “, показа Моуриньо.

„ Това е от този тип дуели, в които Роуз няма потребност за напредъка си, той към този момент е играчът, който е. Днес (б.р. вчера) имаше дребна контузия в гърба, датираща от 2 дни и през вчерашния ден взехме решението да използваме единствено здрави състезатели “, продължи той.

„ Знаехме, че ще опре до физика. В същото време бяхме наясно, че Сар е спринтьор. Така че взехме решение Сесеньон да е на пейката при положение, че ни притрябва още едно крило. Малко от всичко “, приключи португалецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР