Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте призова ръководителите по-често да застават

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте призова ръководителите по-често да застават
Коментари Харесай

Конте: В Англия има лош навик треньорът да дава обяснения за всичко в клуба

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте прикани ръководителите по-често да застават пред медиите и да дават информация за визията, трансферната политика и посоката, в която се движи клубът. Конте е подложен на рецензии, откакто Тотнъм завоюва едвам четири точки при подновяването на Висшата лига след паузата за Световното състезание. " Шпорите " изгубиха от Арсенал в дербито на Северен Лондон в неделя и това в допълнение сложи под подозрение бъдещето на Конте в клуба. 

" В Англия има неприятен табиет единствено треньорът да приказва и изяснява. Никога не съм виждал медицинския отдел да идва тук, с цел да изяснява. Никога не съм виждал спортният шеф да идва тук, с цел да приказва за тактиката или визията на клуба ", сподели Конте пред кореспонденти. " В Италия преди всеки мач има човек от клуба, който отива да приказва с медиите. Тук се чака единствено от мениджъра да изясни обстановката. Мисля, че може да е добре за клубното управление да участва в медиите. Не всяка седмица, само че най-малко на всеки 15 дни или един път месечно. Мисля, че това може да избегне недоразуменията и да улесни връзката ", добави Конте. 

" Приемам рецензиите, само че ми е мъчно да ги схвана, тъй като вършим всичко допустимо в тази обстановка ", сподели той. 

Тотнъм е пети в класирането и му следва посещение на втория Манчестър Сити в четвъртък. Лондончани се нуждаят от трите точки, с цел да възродят упоритостите си за влизане в топ 4. " Шпорите " ще бъдат подсилени от уругвайския полузащитник Родриго Бентанкур, който не е играл, откогато се контузи на Световното състезание.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР