Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е вбесил някои от водещите

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е вбесил някои от водещите
Коментари Харесай

Част от звездите на Тотнъм искат Конте да бъде уволнен още сега

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е вбесил някои от водещите фигури в състава с мненията си след съботното тъждество със Саутхамптън. Тогава италианецът атакува футболистите поради това, че им липсва темперамент, че не могат да играят напрегнат и не могат да поемат отговорност. Конте изрази мнението, че това е повода за неналичието на триумфи в клуба от години насам, като укори и управлението, че позволява тази „ неприемлива “ обстановка. Според британските медии футболистите са изцяло наясно, че през идващия сезон ще имат нов управител, само че някои от тях са изразили гласно желанието си Конте да бъде уволнен още преди идващия мач на Тотнъм в Премиър лийг. Това е срещата с Евертън на 3 април. Тъй като следва пауза от близо две седмици поради мачовете на националните тимове, моментът е подобаващ за осъществяване на такава рокада, само че Даниел Леви би трябвало да реши дали си заслужава да предприеме този ход в този момент.
 Конте не устоя и атакува управлението и футболистите на Тотнъм Конте не устоя и атакува управлението и футболистите на Тотнъм
Според „ Скай спортс “ бордът на шефовете на Тотнъм е изискал пояснение от Конте за думите, които италианецът изрече в събота. Мениджърът обаче е обяснил, че просто е изразил недоумението си за какво всякога клубът и мениджърите поемат отговорност за неуспехите, а футболистите постоянно имат оправдание за това и никой не им търси отговорност.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР