Мениджърът на Саутхямптън Маурисио Пелегрино планира да привлече минимум двама

...
Мениджърът на Саутхямптън Маурисио Пелегрино планира да привлече минимум двама
Коментари Харесай

Саутхамптън ще вложи парите от Ван Дайк в поне двама играчи

Мениджърът на Саутхямптън Маурисио Пелегрино възнамерява да притегли най-малко двама футболисти с парите, които клубът ще получи от Ливърпул за продажбата на бранителя Върджил ван Дайк. Светците не престават да продават играчи към Анфийлд, а този път ще приберат 75 милиона паунда.

И до момента в който холандският централен защитник беше в трансферните проекти на много тимове още през лятото, Пелегрино счита, че клубът в този момент е направил положителният бизнес.

#SaintsFC are only going in one direction at the moment. Mauricio Pellegrino has to go - no excuses.

Some words from me on this season's shortcomings and why Pellegrino must be dismissed: https://t.co/M3gFZV8fDt pic.twitter.com/IlmOrcBdMe
— Luke Osman (@LukeOsmanRS) December 23, 2017
" Бих желал да притеглим най-малко двама футболисти. Вече приказваме върху 1-2 вероятни цели. Може би ще успеем да вземем даже трима положителни футболисти с тези пари и това ще бъде доста положително за нас, съобщи Пелегрино.

Саутхямптън, който играе с Манчестър Юнайтед в събота, загуби четири от последните си седем мача в шампионата и се смъкна напълно покрай зоната на изпадащите.

" Трябва да влагаме парите вярно във футболисти, с цел да бъдем все по-силни, добави мениджърът.
Пелегрино добави, че двамата титулярни бекове на отбора Седрик и Райън Бертранд няма да бъдат подготвени за въпросната среща. Двамата към момента не са се възстановили от контузии. Подобно е ситуацията и с нападателя Чарли Остин. Премиър лийг 20 кръг, вторник 26 декември  Тотнъм 5:2краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР