Мениджърът на Саутхемптън Ръсел Мартин призна, че няма интерес да

...
Мениджърът на Саутхемптън Ръсел Мартин призна, че няма интерес да
Коментари Харесай

Риши Сунак получи брутално пренебрежение от шефа на Саутхемптън Ръсел Мартин след посещение на мач

Мениджърът на Саутхемптън Ръсел Мартин призна, че " няма интерес да поздрави " Риши Сунак, до момента в който гледа по какъв начин тимът му побеждава Плимут Аргайл.

Светците продължиха впечатляващата си серия, като си осигуриха нови три точки на южния бряг, запазвайки хватката си на третото място. Премиерът присъстваше, когато отдели време, с цел да развесели своя страна, която завоюва с помощта на головете на Карлос Алкарас и Че Адамс.

Консерваторите, в този момент водени от Сунак, се оказаха доста разногласни по време на времето им в държавното управление и Мартин беше подготвен да бъде прям за възгледите си и за ангажирането с индивида от номер 10.

Шефът на светците беше разпитан по отношение на наличието на министър-председателя в St Mary's и сподели на BBC: „ Може да е слязъл, само че нямам безусловно никакъв интерес да го поздравя. Какво ще кажете за честността.

След това добави: „ Току-що се пошегувах по BBC, че не съм се интересувал (от наличието на Сунак). Аз съм футболен управител и не съм сиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР