Мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард стигна до саморазправа с щаба

...
Мениджърът на Рейнджърс Стивън Джерард стигна до саморазправа с щаба
Коментари Харесай

Грубо нарушение накара Стивън Джерард да си изпусне нервите

Мениджърът на " Рейнджърс " Стивън Джерард стигна до разпра с щаба на " Хибърниън " след жестоко нарушаване против Борна Баришич.

Младежкият национал на Шотландия Райън Портиъс влезе доста неприятно в краката на хърватина и получи пряк червен картон.

Легендата на " Ливърпул " реагира извънредно бурно при жестокия фаул и отиде да желае пояснение от съперниковия щаб. Напрежението край тъчлинията се повиши и членовете на двата щаба започнаха да се блъскат и замалко да се сбият.



Междувременно Борна Баришич бе замерен с бутилка от трибуните, а до края на мача останалите момчета на Джерард трябваше да разчистят от тревата хвърлени запалки и други предмети.

След края на срещата, извоювана от гостите от Глазгоу с 3:0, мениджърът поздрави футболистите за метода, по който са реагирали.

" Не е моя работа, от " Хибърниънс " би трябвало да се занимават с това. Но не желаеме да виждаме такива подиуми на нито един стадион. Искаме играчите да са в сигурност, желаеме и почитателите да са в сигурност. ", сподели Джерард.

Относно конфликтите край тъчлинията, той добави: " Не мисля, че някой от нас ще желае още веднъж да види запис на случилото се. Ние би трябвало да направляваме страстите си по-добре. ", безапелационен е Джерард.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР