Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е изнесъл пламенна реч

...
Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е изнесъл пламенна реч
Коментари Харесай

Карло Анчелоти е изнесъл пламенна реч преди финала в ШЛ

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е изнесъл пламенна тирада преди финала в Шампионската лига над Ливърпул. Испанският гранд завоюва трофея за 14 път в своята история.

Италианският управител, който напусна тима от Висшата лига Евертън през юли, с цел да поеме „ кралския “ клуб за повторно, е вдъхнал надвит дух на своите футболисти посредством силата на словото.

„ Голям героизъм е даже да стигнем до този миг “, сподели Карло Анчелоти в навечерието на мача.

В петък следобяд всички в отбора са се подготвяли за последната подготовка преди огромния край, когато футболистите получили указания да се съберат в централния кръг на „ Стад дьо Франс “.

BT Sport разгласява любопитни фрагменти от прочувствената тирада на 62-годишния експерт.

Според испанската телевизия El Chiringuito, Карло Анчелоти е споделил: „ Всички ние сме тук и би трябвало да се насладим на най-важния мач във футбола. Ще бъде красиво, само че ще бъде мъчно. Утре финалът ще бъде като ваучър. И след мача всички ще бъдем щастливи. "

Реал Мадрид завоюва трофея в шампионската лига, побеждавайки с 1:0 Ливърпул в Париж.

„ Мисля, че ни оказа помощ фактът, че Ливърпул беше по-лесен за дешифриране от останалите тимове, тъй като те имат доста ясна еднаквост и можехме да се подготвим по метода, по който го направихме “, сподели Карло Анчелоти след триумфа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР