Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Стив Брус обеща да остане

...
Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Стив Брус обеща да остане
Коментари Харесай

Стив Брус отново отказа да напусне Нюкасъл, а клубът може да го дари с нов договор

Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед - Стив Брус даде обещание да остане отпред на отбора и да се бори за оцеляването на клуба във Висшата лига. 60-годишният експерт съобщи, че желае да бъде управител на „ свраките “ и през идващия сезон, само че бъдещето му ще бъде решено от „ други хора “.

Нюкасъл е на две точки над зоната на изпадащите, като има едвам две победи в лигата през 2021 година. Преди паузата за национални тимове „ джордитата “ позволиха тежко проваляне с 0:3 от Брайтън.

„ Никога не одобрявам нищо във футбола за даденост и съзнавам, че представянето ни против Брайтън просто не е било задоволително положително. Трябва да приемете мнението на хората и да продължите напред. Ние сме в борбата на дъното и би било елементарно да си потегли. Тъй като ние сме в тежка борба и на дъното, тогава последното нещо, което ще направя, е да се отдръпва. Решен съм да преминем през този стадий “, съобщи Брус.

“The last thing I will do is walk away "

Steve Bruce insists he will NOT resign as Newcastle boss – and wants to remain in charge next season
— talkSPORT (@talkSPORT)
Собственикът Майк Ашли поддържа Брус и наподобява не е податлив да направи мениджърска промяна, макар разочароването у доста от почитателите на Нюкасъл през последните седмици. "Telegraph " даже твърди, че, в случай че Брус задържи "свраките " във Висшата лига, то той ще получи и нов контракт.

Steve Bruce set to keep his job at Newcastle - on one condition /
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР