Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед – Еди Хау, ще разполага със

...
Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед – Еди Хау, ще разполага със
Коментари Харесай

Нюкасъл ще разполага със солиден бюджет за лятна селекция

Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед – Еди Хау, ще разполага със 150 милиона паунда за лятната селекция, с цел да укрепи тима. „ Свраките “ към този момент си вършат проекти за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон и са подготвени да похарчат сериозна сума, с цел да се подсилят. В момента Нюкасъл е трети след успеха си с 6:1 над Тотнъм в неделя, с шест точки пред „ шпорите “.

The Sun написа, че „ джордитата “ сапланирали два обособени бюджета за селекцията според от това къде ще завършат сезона – 100 милиона паунда, в случай че не съумеят да се класират за ШЛ и 150 милиона паунда, в случай че задържат позицията си сега.

Еди Хау има предпочитание да притегли нов отбранителен полузащитник и ляв бек през лятото, като вид за втората позиция е Киърън Тиърни от Арсенал. Нюкасъл се чака да се укрепи и с крило, а френският национал на Байер Левекузен - Муса Диаби, се счита за дълготрайна цел на „ свраките “. Освен това, в случай че съумеят да раздължен оптимално бюджета си, Хау желае да добави към състава и по-млад дясностоящ централен бранител.

EXCLUSIVE: Newcastle’s summer transfer warchest revealed with Eddie Howe having huge budget |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР