Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер продължава да има

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер продължава да има
Коментари Харесай

Солскяер: Де Хеа е №1 в света, почти не се сещам за негови грешки

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер продължава да има високо мнение за вратаря си Давид Де Хеа, без значение че той позволи груба неточност в дуела с Евертън от Премиър лийг, довела до гол за съперника. Испанецът изрита топката в тялото на Доминик Калвърт-Люин, след което кълбото спря в мрежата му. Това се случи в 3-ата минута, а по-късно през първото полувреме Бруно Фернадеш изравни за крайното 1:1.

“Когато се забавиш да ритнеш топката, това се получава от време на време - съобщи Солскяер. - Калвърт-Люин постоянно “гони” при такива обстановки и за жалост през днешния ден се стигна до гол. Ние обаче реагирахме бързо и вкарахме справедливо. Де Хеа се реваншира с няколко намеси, изключително когато избави сигурен гол на Гилфи Сигурдсон. Давид е най-хубавият вратар в света. През този сезон той мина през тежък интервал, само че като цяло това е една доста мощна акция за него. Дори не мога да си спомня за негови неточности преди, като изключим единствено една против Уотфорд. Доверявам му се на 100%”, съобщи Солскяер пред BBC.
 Намеса на ВАР в добавеното време оказа помощ на Манчестър Юнайтед на " Гудисън Парк " (видео)
Журналистите незабавно повдигнаха тематиката за завръщането в състава на вратаря Дийн Хендерсън, който сега е преотстъпен в Шефилд Юнайтед и който се надява скоро да запише мач за националния отбор на Англия. “Ние желаеме да разполагаме с допустимо най-хубавия състав и Дийн е наш футболист. Засега той се оправя доста добре и когато един ден се прибере при нас, ще се бори за мястото си. Двамата със Серхио Ромеро са футболисти, които са подготвени да се конкурират”, съобщи мениджърът.

“Нуждаем се от първокласен тим, в случай че желаеме да оцелеем на върха. Tрябва да сме готови с разновидности, с цел да отговорим на всичко”, продължи норвежецът.

Солскяер се върна към случилото се на терена против Евертън: “Веднага след гола на противника те имаха още един късмет. Тогава се стигна до ъглов удар, само че не знам по какъв начин страничният рефер не видя засадата. Ако тогава беше паднало ново попадение в нашата мрежа, щях да нахлуя на терена. Като цяло считам, че и двата отбора заслужаваха най-малко по една точка.” Премиър лийг 28 кръг, неделя 11 март  Манчестър Юнайтед 2:0краен резулат  Уест Бромич
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР